• Броколі під сиром

Інгредієнти (3 порції)

  • Броколі 400 г
  • Оливкова олія 40 мл
  • Пармезан 30 г
  • Сіль за смаком
  • Суміш італійських спецій за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Розігріти духовку до 260°С.
  2. Розділити броколі на суцвіття і покласти у велику миску. Додати оливкову олію і перемішати.
  3. Посолити, додати спеції і тертий пармезан.
  4. Перекласти на деко.
  5. Запікати в духовці 20-25 хвилин, доки брокколі не почне підрум'янюватися.
  6. Дістати з духовки і подавати. Можна як окрему страву, можна як гарнір до м'ясних страв, страв з птиці і риби (особливо лосося).

Готова страва: Броколі під сиром

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі