- 22.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (3 порції)
- Броколі 400 г
- Оливкова олія 40 мл
- Пармезан 30 г
- Сіль за смаком
- Суміш італійських спецій за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Розігріти духовку до 260°С.
- Розділити броколі на суцвіття і покласти у велику миску. Додати оливкову олію і перемішати.
- Посолити, додати спеції і тертий пармезан.
- Перекласти на деко.
- Запікати в духовці 20-25 хвилин, доки брокколі не почне підрум'янюватися.
- Дістати з духовки і подавати. Можна як окрему страву, можна як гарнір до м'ясних страв, страв з птиці і риби (особливо лосося).

Готова страва: Броколі під сиром