• Фетучині з грибами у вершковому соусі

Інгредієнти (4 порції)

  • Паста фетучині 400 г.
  • Печериці 300 г.
  • Вершки 10% 300 мл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Масло вершкове 2 ст. л.
  • Часник 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Олія оливкова за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Поставити на вогонь сковороду, покласти вершкове масло і налити трохи оливкової олії. Часник розчавити ножем, додати в сковороду. Обсмажити часник протягом 3 хвилин, після - витягнути його.
  2. Гриби нарізати пластинами, викласти в сковороду, обсмажувати до випаровування рідини. Подрібнити цибулю, додати її до грибів. Обсмажити до золотистого кольору, посолити і поперчити за смаком, влити вершки.
  3. Тушкувати суміш на сковороді протягом 10 хвилин, на маленькому вогні. Консистенція соусу повинна бути не сильно густою, якщо все таки так вийшло, необхідно додати трохи кип'яченої води.
  4. Пасту відварити в підсоленій воді до стану альденте (трохи недоварена). При цьому у воду додати кілька крапель оливкової олії, щоб паста не злиплася.
  5. Воду злити, додати трохи вершкового масла до пасти. При подачі викласти пасту на тарілку, зверху залити соусом, за бажанням можна посипати зверху тертим пармезаном або сушеним базиліком.

Готова страва: Фетучині з грибами у вершковому соусі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі