- 21.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Паста фетучині 400 г.
- Печериці 300 г.
- Вершки 10% 300 мл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 2 ст. л.
- Часник 3 шт.
- Сіль за смаком
- Олія оливкова за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Поставити на вогонь сковороду, покласти вершкове масло і налити трохи оливкової олії. Часник розчавити ножем, додати в сковороду. Обсмажити часник протягом 3 хвилин, після - витягнути його.
- Гриби нарізати пластинами, викласти в сковороду, обсмажувати до випаровування рідини. Подрібнити цибулю, додати її до грибів. Обсмажити до золотистого кольору, посолити і поперчити за смаком, влити вершки.
- Тушкувати суміш на сковороді протягом 10 хвилин, на маленькому вогні. Консистенція соусу повинна бути не сильно густою, якщо все таки так вийшло, необхідно додати трохи кип'яченої води.
- Пасту відварити в підсоленій воді до стану альденте (трохи недоварена). При цьому у воду додати кілька крапель оливкової олії, щоб паста не злиплася.
- Воду злити, додати трохи вершкового масла до пасти. При подачі викласти пасту на тарілку, зверху залити соусом, за бажанням можна посипати зверху тертим пармезаном або сушеним базиліком.

Готова страва: Фетучині з грибами у вершковому соусі