- 21.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Яйця 2 шт.
- Вершки 35% жирності 250 мл
- Цукор 30 г
- Ванільний цукор 5 г
- Фісташки 50 г
- Малина 200 г
- Цукати 50 г
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- Білки збити в білу стійку піну.
- Окремо збити жовтки з цукром і вершки.
- З'єднати три маси, додати горіхи, цукати і малину і розкласти по формочках.
- Попередньо формочки слід змастити маслом і викласти харчовою плівкою. Так семіфредо буде легше дістати. Поставити в морозилку мінімум на 4 години.
- Перед подачею помістити семіфредо в холодильник на півгодини, щоб десерт трохи підтанув.

Готова страва: Малинове семіфредо