- 15.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Борошно пшеничне 300 г.
- Розпушувач 7 г.
- Сода 3 г.
- Масло вершкове 150 г.
- Цукор 130 г.
- Яйце куряче 2 шт.
- Виноград 120 г.
- Вино біле 130 мл.
Процес приготування: ≈ 50 хвилин
- Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і содою. Перемішуючи, підливати в тісто вино.
- Виноград обваляти в борошні і змішати з тістом. Духовку розігріти до 190°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20 хвилин. Потім, не відкриваючи духовки, залишити там на 5 хвилин.

Готова страва: Кекси з білим вином