- 13.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Бекон 50 г.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Петрушка 1 пучок
- Шавлія за смаком
- Корінь селери 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Цукіні 100 г.
- Капуста білокочанна 200 г.
- Помідори 2 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Бульйон м'ясний 1 л.
- Рис 200 г.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 45 хвилин
- Бекон нарізати соломкою. Картоплю та цукіні очистити і нарізати кубиками. Подрібнити моркву, цибулю і селеру.
- Обсмажити овочі разом із беконом у вершковому маслі в каструлі, залити гарячим бульйоном, додати в каструлю картоплю з кабачками, а також промитий рис. Тушкувати протягом 10 хвилин.
- Нашаткувати капусту, додати в суп. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, додати в суп. Посолити і поперчити за смаком. Додати шавлію, варити до готовності, протягом 20 хвилин.

Готова страва: Італійський суп з беконом, овочами і шавлією