- 13.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (8 порцій)
- спагетті 300 г.
- Лососеві стейки 2 шт.
- Сир з пліснявою 200 г.
- Вершки 22% 150 г.
- Часник 2 зубчика
- Оливкова олія 50 г.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 35 хвилин
- Пасту зварити.
- Відокремити рибу від кісток, порізати шматочками.
- Сир теж нарізати кубиками.
- Поставити на вогонь сковороду з оливковою олією, розчавити ножем часник і кинути в олію, через секунд тридцять вийняти часник, закинути рибу.
- Обсмажувати, постійно помішуючи, 5-7 хвилин, залити вершки, продовжувати мішати. Коли вершки закиплять, закинути сир, злегка посолити, поперчити і тримати соус на вогні ще хвилин п'ять, постійно помішуючи.
- Пасту викласти на тарілки, полити соусом.

Готова страва: Паста з лососево-сирним соусом