- 13.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Грудинка куряча 2 шт.
- Стегно куряче 2 шт.
- Сіль 1,5 ч. л.
- Перець чорний мелений 0,5 ч. л.
- Олія оливкова 3 ст. л.
- Перець червоний 1 шт.
- Шинка прошуто 100 г.
- Часник 2 шт.
- Помідори 1 шт.
- Вино біле сухе 100 мл.
- Чебрець свіжий 1 ст. л.
- Орегано 1 ст. л.
- Бульйон курячий 100 мл.
- Каперси 2 ст. л.
- Петрушка 50 г.
- Перець жовтий 1 шт.
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- Видалити з м'яса шкіру, натерти сіллю і перцем. Обсмажити м'ясо на розігрітій сковороді в олії, до золотистої скоринки.
- Витягнути м'ясо зі сковороди, замість нього на сковороду додати подрібнений перець і шинку. Готувати протягом 5 хвилин, після чого додати на сковороду нарізаний тонкими частинками часник. Тушкувати ще 1 хвилину.
- Додати чебрець і орегано, подрібнені помідори на сковороду, вилити вино і бульйон. Перемішати суміш, додати вже обсмажене м'ясо.
- Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду, готувати 20-30 хвилин.
- Викласти м'ясо з соусом в ємність з герметичною кришкою, прибрати в холодильник на 8 годин. При подачі підігріти м'ясо, і додати в соус каперси і посічену петрушку.

Готова страва: Курча по-римськи