- 09.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Сир маскарпоне 250 г.
- Яйце куряче 4 шт.
- Еспрессо холодний 75 мл.
- Лікер "Амарето" 2,5 ст. л.
- Печиво савоярді 100 г.
- Какао-порошок за смаком
- Пудра цукрова 100 г.
- Сіль за смаком
- Зерна кави обсмажені за смаком
- Цедра апельсина за смаком
Процес приготування: ≈ 35 хвилин
- Жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з цукровою пудрою до піни. Обережно додати в суміш маскарпоне, не перестаючи збивати.
- Окремо збити білки, додати трохи солі. Додати збиті білки до суміші жовтків і сиру.
- У холодну каву додати лікер. Печиво викласти у глибоку форму, залити кавово-лікерною сумішшю. Викласти крем на печиво, прибрати в холодильник на 5-6 годин, після - присипати зверху какао-порошком, подрібненими зернами кави і цедрою.

Готова страва: Тірамісу з лікером «Амарето» і апельсиновою цедрою