- 09.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Спагеті 200 г.
- Часник 5 шт.
- Вершки 200 мл.
- Креветки 250 г.
- Томатна паста 1 ст. л.
- Паприка 0,5 ч. л.
- Карі 3
- Базилік 3 г.
- Сіль за смаком
- Перець чорний запашний за смаком
- Олія оливкова 70 мл.
- Цедра лимона 1 ст. л.
- Петрушка за смаком
- Багет 2 шматка
Процес приготування: ≈ 45 хвилин
- Очистити часник, подрібнити. Відкласти 1 ч. л. часнику, інше змішати з оливковою олією. Додати в суміш олії і часнику лимонну цедру, базилік, посолити і поперчити.
- Розігріти в каструлі оливкову олію, додати креветки, обсмажувати 2-3 хвилини, прибрати з вогню каструлю, накрити зверху кришкою.
- Відварити спагеті в підсоленій воді до стану аль денте.
- Довести до кипіння вершки в сковороді, влити томатну пасту, додати паприку, карі, посолити і поперчити. Протушкувати до однорідної консистенції.
- Багет подрібнити в крихту, додати до нього 1 ч. л. часнику, яка заздалегідь підготовлена.
- При подачі викласти на тарілку спагеті, залити соусом, викласти креветки, присипати зверху хлібними крихтами.

Готова страва: Спагеті із креветками в вершково-томатному соусі з хлібно-часниковою крихтою