- 09.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Лаваш (круглий) 3 шт.
- Сир твердий 250 г.
- Гриби печериці 350 г.
- Ковбаса "Салямі" 250 г.
- Перець солодкий 2 шт.
- Помідори 2 шт.
- Масло вершкове 50 г.
- Майонез за смаком
- Соус томатний "Сацебелі" за смаком
- Зелень за смаком
Процес приготування: ≈ 50 хвилин
- Лаваш покласти на деко, застелений пергаментним папером, посипати натертим твердим сиром. Зверху покласти другий лаваш, також присипати сиром і, нарешті покласти третій лаваш. Сир гратиме роль своєрідного «клею». У духовці, коли сир розплавиться, він скріпить між собою лаваші.
- Нарізати печериці та обсмажити їх на вершковому маслі.
- Лаваш змастити соусом, викласти гриби.
- Ковбасу тонко порізати і викласти на гриби, додавши майонез.
- Викласти нарізані солодкий перець і помідори.
- Все засипати тертим сиром і відправити в гарячу духовку (180°С). Через 15-20 хвилин піца на лаваші готова. За бажанням додати зелень.

Готова страва: Піца на лаваші