- 07.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Борошно грубого помолу 200 г.
- Олія оливкова 4 ст. л.
- Вода мінеральна за смаком
- Гарбуз 400 г.
- Цибуля ріпчаста 1,5 шт.
- Горіх мускатний 5 г.
- Куркума 1 г.
- Апельсини 1 шт.
- Помідори 1 шт.
- Сметана за смаком
- Кріп 0,5 пучка
Процес приготування: ≈ 45 хвилин
- Для приготування тіста, висипати борошно в миску, в борошно додати сіль і олію, розбавити обережно потрібною кількістю води, місити до пластичності.
- Для приготування начинки, натерти половину гарбуза, віджати сік. Посолити м'якоть, додати половину подрібненої цибулі, куркуму і мускатний горіх.
- Тісто розкачати тонким шаром, вирізати кружальця. Викласти начинку в центр кожного кружечка з тіста, защипнути краї. Відварити в пароварці або в киплячій воді на плиті.
- Для приготування соусу, цибулю подрібнити, обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору, натерти половину гарбуза, додати гарбуз до цибулі на сковороді, видавити в сковороду сік апельсина, тушкувати протягом 5 хвилин. Додати подрібнений зубчик часнику і нарізані помідори, тушкувати ще 2-3 хвилини. Зняти з плити, додати подрібнений кріп. Подавати равіолі з соусом і сметаною.

Готова страва: Гарбузові равіолі