- 25.05.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 12 порцій
- Мед 1 столова ложока
- Цукор 300 г.
- Пудра цукрова за смаком
- Білок яєчний 1 штука
- Олія оливкова 1 столова ложока
- Ванілін за смаком
- Мигдаль очищений 250 г.
Інструкція Приготування ≈ 35 хвилин
- Духовку розігріти до 140 градусів.
- Мигдаль розмолоти в блендері, з'єднати з цукром, просіяти через сито.
- Додати мед, цедру, ванілін і злегка збитий білок.
- Перемішати до стану однорідної суміші.
- Робочу поверхню посипати цукровою пудрою і розкотити на ній мигдалеву масу в пласт товщиною 2 див. Ножем, обсипанним цукровою пудрою, мигдальне тісто розрізати на пластинки довжиною 7 см і шириною 4 див
- Деко застелити папером для випічки, змастити маслом, викласти мигдальні річчареллі. Випікати в духовці 15 хвилин, стежачи за тим, щоб вони не темніли, а залишалися м'якими і світлими. За бажанням готове печиво можна прикрасити тертої лимонної цедрою і мигдалевими пелюстками.
