- 06.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (1 порція)
- Спагеті 100 г.
- Оливкова олія 30 г.
- Вершкове масло 15 г.
- Ріпчаста цибуля 80 г.
- Помідор 1 шт.
- Зубчик часнику 2 шт.
- Сир (твердий) 40 г.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 35 хвилин
- Спочатку потрібно приготувати спагеті. Для цього опуститии спагеті в підсолену воду, в котру спершу додано оливкову олію.
- Дрібно нарізати ріпчасту цибулю. Часник розтерти в спупці. Смажити на вершковому маслі цибулю та часник, туди ж додати дрібнопорізаний помідор.
- Трохи обсмажити помідори з цибулею та часником і додати до спагеті, обережно перемішуючи. Натерти на дрібній тертці сир. Тертий сир подавати окремо.

Готова страва: Спагеті "Ніцца"