- 06.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Броколі 200 г.
- Капуста цвітна 200 г.
- Борошно пшеничне 20 г.
- Молоко 300 мл.
- Сіль 0,5 ч. л.
- Вершкове масло 30 г.
- Цукор-пісок 2 г.
- Вершковий сир 40 г.
- Цибуля червона 1 шт.
Процес приготування: ≈ 35 хвилин
- Нарізати капусту і опустити в киплячу, підсолену воду на 5 хвилин. Відкинути на друшляк.
- Очистити і нарізати цибулю, сир натерти на крупній тертці.
- Для соусу борошно злегка підсушити на сковороді, додати масло і розтерти. Додати тепле молоко, сіль, цукор і перемішати. Варити 5 хвилин.
- Викласти капусту і цибулю в форму для запікання, залити молочним соусом, посипати тертим сиром.
- Запікати в духовці 15 хвилин до появи золотистої скоринки.

Готова страва: Капуста запечена під молочним соусом