- 04.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Борошно пшеничне 200 г.
- Цукор 50 г.
- Розпушувач 7 г.
- Апельсин 150 г.
- Сир філадельфія 175 г.
- Шоколад темний 100 г.
- Яйце куряче 2 шт.
Процес приготування: ≈ 35 хвилин
- Яйця збити з цукром в пухку масу. Додати сир філадельфія і довести до однорідності.
- Апельсин помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Шоколад порубати на крихти (ножем або в блендері).
- Всипати просіяне борошно з розпушувачем до яєчно-сирної маси. Додати цедру і шоколад. Довести тісто до однорідної консистенції.
- Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 25 хвилин.

Готова страва: Апельсинові мафіни з шоколадною крихтою