- 04.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Базилік 1 пучок
- Часник 2 зубчика
- Шпинат 200 г.
- Сир 40 г.
- Зелена цибуля 1 стебло
- Кабачок 1 шт.
- Овочевий бульйон 1 л.
- Локшина 200 г.
- Кедрові горіхи 50 г.
- Оливкова олія 70 мл.
- Сіль за смаком
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- Приготувати соус для супу. Для цього базилік, сир, часник (1 зубок) і шпинат подрібнити в блендері.
- Цибулю і часник, також порубати і обсмажити в оливковій олії. Кабачок крупно порізати.
- Овочевий бульйон довести до кипіння, додати в нього кабачок і цибулю з часником, варити 10 хвилин. Посолити. Перемішати за допомогою блендера до консистенції пюре.
- Зварити локшину і додати в суп разом з соусом. Подавати, посипавши горішками.

Готова страва: Італійський суп зі шпинатом