• Італійський суп зі шпинатом

Інгредієнти (6 порцій)

  • Базилік 1 пучок
  • Часник 2 зубчика
  • Шпинат 200 г.
  • Сир 40 г.
  • Зелена цибуля 1 стебло
  • Кабачок 1 шт.
  • Овочевий бульйон 1 л.
  • Локшина 200 г.
  • Кедрові горіхи 50 г.
  • Оливкова олія 70 мл.
  • Сіль за смаком

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Приготувати соус для супу. Для цього базилік, сир, часник (1 зубок) і шпинат подрібнити в блендері.
  2. Цибулю і часник, також порубати і обсмажити в оливковій олії. Кабачок крупно порізати.
  3. Овочевий бульйон довести до кипіння, додати в нього кабачок і цибулю з часником, варити 10 хвилин. Посолити. Перемішати за допомогою блендера до консистенції пюре.
  4. Зварити локшину і додати в суп разом з соусом. Подавати, посипавши горішками.

Готова страва: Італійський суп зі шпинатом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі