- 03.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Олія оливкова 10 мл.
- Картопля 500 г.
- Перець болгарський червоний 50 г.
- Цибуля ріпчаста 80 г.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Яйце куряче 8 шт.
- Петрушка 40 г.
Процес приготування: ≈ 25 хвилин
- Помити, очистити картоплю і нарізати тонкими скибочками. Солодкий перець помити, видалити насінну коробку й нарізати тонкими кільцями або півкільцями. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати тонкими півкільцями.
- Духовку розігріти до 180°C градусів. У сковороді розігріти оливкову олію. Додати в сковороду картоплю, перець і цибулю. Додати сіль, перець, накрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин.
- Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати. У мисці збити яйця з петрушкою. Вилити яєчну суміш в сковороду з овочами і трохи перемішати. Покласти сковороду в духовку і запікати близько 10-15 хвилин.

Готова страва: Тортилья із картоплею та солодкими перцями