- 03.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Яйце куряче 8 шт.
- Картопля 500 г.
- Лосось копчений 200 г.
- Зелений горошок 100 г.
- Кріп 1 пучок
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 25 хвилин
- Картоплю нарізати великими шматочками, відварити в підсоленій воді протягом 10 хвилин. Воду злити, охолодити.
- Лосось нарізати смужками. Яйця збити в мисці, додати шматочки лосося, кріп подрібнений, горошок, посолити і поперчити за смаком. Додати варену картоплю.
- У сковороду налити олію, поставити на вогонь, влити суміш із миски, на повільному вогні смажити 10-15 хвилин.
- Перевернути фрітатту на іншу сторону, за допомогою тарілки, готувати 5 хвилин.
- Викласти готову фрітатту на тарілку, дати охолонути 5 хвилин, перед вживанням.

Готова страва: Фріттата з молодою картоплею, копченим лососем і горошком