- 02.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (20 порцій)
- Свиняча грудинка 1,5 кг.
- Часник 4 зубчика
- Сіль 3 ст. л.
- Цукор 1 ст. л.
- Чорний мелений перець 3 ст. л.
- Сушений розмарин 1 ст. л.
- Сушений чебрець 1 ст. л.
- Паприка 1 ст. л.
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- З грудинки зняти шкіру. Добре натерти грудинку з обох сторін сіллю і цукром.
- Поставити грудинку в холодильник на 7 днів. Час від часу перевертати її. Через тиждень прибрати сіль і цукор з грудинки.
- Подрібнений часник змішати з іншими сухими спеціями. Натерти цією сумішшю грудинку. Згорнути її в рулет, міцно перев'язати товстими нитками і загорнути в тканинну серветку. Залишити рулет в холодильнику ще на один тиждень.
- Через пару тижнів панчетта буде готова, нарізати її тонкими скибочками.

Готова страва: Домашня панчетта