- 02.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Олія оливкова 3 ст. л.
- Креветки очищені 450 г.
- Орегано 0,25 ст. л.
- Часник 3 шт.
- Вермут 100 мл.
- Помідори консервовані 400 г.
- Вершки 30% 150 мл.
- Паста 250 г.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сік лимонний 0,5 ч. л.
Процес приготування: ≈ 15 хвилин
- Розігріти сковороду на середньому вогні, налити олію, додати роздавлений часник і орегано, обсмажувати протягом 1 хвилини.
- Додати на сковороду креветки, додати 0,5 ч. л. солі і 0,25 ч. л. чорного меленого перцю. Перемішати, обсмажувати 2 хвилини до золотистого кольору.
- Налити в креветки червоний солодкий вермут, додати нарізані кубиками помідори, перемішати, додати вершки, готувати 1 хвилину. Додати наприкінці 0,5 ч. л. лимонного соку, перемішати, прибрати з вогню.
- Довести воду в каструлі до кипіння, посолити, відварити пасту, за часом на 1 хвилину менше, ніж зазначено на упаковці.
- Подавати відразу ж, викласти на тарілку пасту, зверху викласти креветки із соусом.

Готова страва: Паста з креветками, вершково-томатним соусом і вермутом