- 25.05.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 2 порцій
- Мед 1 чайна ложка
- Сіль морська за смаком
- Помідори 2 штуки
- Перець болгарський 1 штука
- Олія оливкова 3 столові ложки
- Соус соєвий 3 чайні ложки
- Цукіні 1 штука
- Оцет бальзамічний 1 чайна ложка
- Вино біле сухе 100 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Розмарин свіжий 2 л.
- Грудка куряча на кістки 2 штуки
Інструкція Приготування ≈ 180 хвилин
- Курячу грудку добре вимити і покласти в миску. Залити білим вином і соєвим соусом. Дати постояти 2 години (можна більше).
- Коли грудка закінчить маринуватися, посолити його, поперчити, укласти на деко (я його робила з фольги), трохи полити оливковою олією. Зверху кожної грудки покласти по гілочці розмарину.
- Приготувати заправку. Для цього окремо змішати оливкову олію, бальзамічний оцет і мед.
- Овочі добре вимити, помідори порізати кружальцями, а все інше - кубиками. Скласти в миску і змішати з заправкою.
- Овочі покласти разом з грудкою.
- Запікати при температурі 180 градусів 35 хвилин.
