- 01.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Паста 400 г.
- Тунець консервований у власному соку 200 г.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зубчик
- Селера 1 шт.
- Зелень 1 пучок
- Мелений мускатний горіх 5 г.
- Сік лимонний 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Очистити часник, цибулю і селеру, після подрібнити. Розігріти сковороду, налити олію, обсмажити дану суміш протягом 2 хвилин.
- Додати в сковороду шматочки тунця. Додати за смаком сіль і перець.
- Відварити пасту до стану аль денте. Додати до риби на сковороді. Додати мускатний горіх і посічену зелень. При подачі збризнути лимонним соком.

Готова страва: Рибна паста з тунцем и селерою