- 31.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Хліб житній 4 шт.
- Вирізка яловича 300 г.
- Помідори в'ялені 6 шт.
- Рукола 40 г.
- Песто 2 ст. л.
- Олія оливкова 80 мл.
- Сіль за смаком
- Перець свіжий за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Розігріти сковороду-гриль, налити олію, обсмажити м'ясо до готовності.
- Дати м'ясу настоятися 10-15 хвилин, після, нарізати скибочками завтовшки 2-3 мм.
- Хліб скропити олією, підсмажити на сковороді, до хрусткої скоринки.
- Змастити кожен шматочок хліба соусом песто, покласти помідори, потім м'ясо і зверху руколу. Посолити і поперчити за смаком.

Готова страва: Брускета з яловичиною, томатами і песто