- 31.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (5 порцій)
- Паста "Королівські ракушки" 400 г.
- Броколі (свіжа) 400 г.
- Печериці 300 г.
- Білі гриби (cушені) 20 г.
- Сир Пармезан 50 г.
- Вершки (жирність 35%) 150 мл.
- Часник 3 зубчики
- Вершкове масло 2 ст. л.
- Cіль за смаком
- Чорний мелений перець за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Ракушки зварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Відкинути їх на друшляк і висушити.
- Білі гриби перемолоти в кавомолці. Пармезан натерти на дрібній тертці. Змішати гриби і сир.
- У броколі видалити більшу частину стебла, розділити качан на дрібні суцвіття, зварити на пару, 2-3 хвилини.
- Печериці промити, почистити, видалити ніжки. Шляпки нарізати невеликими шматочками.
- Часник очистити від лушпиння і натерти на дрібній тертці.
- На сковороді розтопити масло, висипати часник і гриби. Смажити на сильному вогні, помішуючи, приблизно 8-10 хвилин.
- Далі влити вершки і готувати ще 2 хвилини.
- Зняти з вогню, приправити сіллю і перцем, додати броколі, перемішати.
- Варені черепашки нафарширувати отриманою сумішшю.
- Фаршировані ракушки викласти у форму для запікання. Зверху присипати перемеленими грибами з сиром і відправити в духовку, розігріту до 200°С. Випікати близько 10-12 хвилин.

Готова страва: Конкільоні з грибами і броколі