- 31.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Спагеті 400 г.
- Консервовані помідори 230 г.
- Консервована сардина 190 г.
- Чорні оливки 100 г.
- Каперси 1 ст. л.
- Часник 2 зубчики
- Петрушка за смаком
- Оливкова олія 1 ст. л.
- Перець чилі мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Макарони відварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Потім макарони відкинути на друшляк. Залишити трохи води, в якій вони варилися.
- Консервовану сардину відкрити, злити з неї рідину і викласти на тарілку. Там її розім'яти виделкою і видалити всі кісточки.
- Консервовані помідори нарізати шматочками.
- Петрушку подрібнити, оливки крупно нарізати.
- Для соусу потрібно: на сковороду налити оливкову олію і обсмажити на ній часник, продавлений через прес. Потім додати перець чилі, помідори і сардину. Готувати приблизно 2 хвилини.
- Далі додати оливки, каперси (з каперсів злити маринад) і більшу частину подрібненої петрушки. Добре перемішати.
- Потім на сковороду викласти готову пасту і знову добре перемішати.
- Якщо соус буде густим, додати трохи води, в якій варилася паста.
- Подавати пасту з соусом гарячою, зверху присипавши рештою петрушкою.

Готова страва: Спагеті з сардиною в томатному соусі