- 30.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Борошно пшеничне 2 ч. л.
- Молоко 8 ст. л.
- Масло вершкове за смаком
- Цукор 2 ст. л.
- Яйце куряче 5,5 шт.
- Апельсини 150 г.
Процес приготування: ≈ 45 хвилин
- У мисці змішати цукор і яєчні жовтки, розтерти. Додати в миску борошно, натерту цедру апельсинів, масло, вилити молоко. Поставити суміш на вогонь, постійно помішуючи довести до загустіння. Після, остудити помішуючи.
- Яєчні білки збити, всипати до них цукор, перемішати, додати часточки апельсина. Змішати білкову суміш з охолодженою борошняною, перемішати.
- Форму для випікання змастити маслом, присипати борошном, викласти в неї суміш, поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин. Подавати відразу ж.

Готова страва: Суфле по-сицилійськи