- 30.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Крупа кукурудзяна 200 г.
- Вода 1 л.
- Фарш курячий 200 г.
- Паста томатна 1 ч. л.
- Сметана 20% 4 ст. л.
- Лавровый лист 1 шт.
- Часник 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Перець білий мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- Закип'ятити воду в каструлі, поступово висипати крупу в воду, змішувати 30-40 хвилин, до загустіння.
- Для приготування соусу необхідно розігріти сковороду, влити оливкову олію, обсмажити подрібнені часник з цибулею, додати в сковороду фарш, обсмажити на сильному вогні. Додати сметану і томатну пасту, влити 50 мл. води, перемішати. Наприкінці додати чорний і білий мелений перець за смаком.
- При подачі викласти на тарілку готову кашу, зверху викласти м'ясний соус.

Готова страва: Полента з курячим соусом