- 25.05.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Латук 1 штука
- Майонез легкий 50 г.
- Базилік 50 г.
- Цибуля червона 1 головка
- Сир фета 50 г.
- Тісто для піци 350 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сир пармезан тертий 30 г.
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- Нагрійте духовку до 220°С. Приготуйте тісто для піци. Розділіть тісто навпіл. Качалкою, посипаною борошном, розкачайте кожну половину па столі, посипаному борошном, в прямокутник.
- Покладіть прямокутник на деко, змащене жиром. Посипте тісто базиліком і половиною фети. Випікайте 12 - 15 хвилин. Тісто має стати золотисто-рум'яною.
- Приготуйте заправку: у великій мисці змішайте майонез, перець і решту фету.
- Тонко нашаткуйте салат латук і ріпчасту цибулю, Змішайте з заправкою. Викладіть салат на гарячу піцу. Посипте пармезаном.
