• Грушевий пиріг

Інгредієнти (6 порцій)

  • Борошно 200 г.
  • Груша 4 шт.
  • Масло вершкове 150 г.
  • Цукор 230 г.
  • Яйце 2 шт.
  • Вода 4 ст. л.
  • Розпушувач 1 пакетик
  • Ванілін за смаком
  • Кориця 1 ч. л.

Процес приготування: ≈ 35 хвилин

  1. Насамперед можна приготувати начинку. Для цього грушу помити, очистити від насіння і нарізати на шматочки (великі). Потім помістити їх в каструлю, додати трохи води, і 1 ст. л. цукру. Все розмішати. Помістити тушкувати на 5-7 хвилин.
  2. Далі узяти розм'якшене вершкове масло (розм'якшувати краще при кімнатній температурі) збити міксером. Додати цукор, яйця і гарненько збити вінчиком до однорідної консистенції.
  3. Окремо змішати розпушувач, ванілін і корицю, а потім додати заздалегідь просіяне борошно. З'єднати все з отриманою раніше масою.
  4. Завершальний етап: розігріти духовку до 160ºС; змастити добре лист вершковим маслом. Груші помістити на друшляк, і дати рідині стекти. Викласти спочатку груші, а зверху розмістити тісто. Випікати 25 хвилин.
  5. Перевірити готовність пирога. Для цього узяти дерев'яну шпажку проколоти в центрі пиріг, якщо вона не мокра, це означає, що пиріг готовий.

Готова страва: Грушевий пиріг

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі