- 27.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Паста (будь-яка за вашим смаком) 400 г
- Печериці 800 г
- Вершки жирністю 33-35% 0,5 л
- Борошно 1 ст.л.
- Сіль за смаком
- Чорний перець за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Пасту відваріть у великій кількості води згідно з інструкцією на упаковці.
- Печериці очистіть, наріжте скибочками і покладіть у сотейник або каструлю. Накрийте кришкою і тримайте на середньому вогні до тих пір, поки вони не пустять сік, але не доводіть їх до темного кольору.
- Борошно розмішайте у вершках і тонкою цівкою, постійно помішуючи, введіть до цієї суміші печериці.
- Продовжуйте тушкувати гриби, помішуючи їх з соусом, поки він не загустішає, посоліть і поперчіть за смаком.
- Готову пасту розподіліть по тарілках, зверху викладіть гриби і полийте вершковим соусом.

Готова страва: Паста з грибами у вершковому соусі