- 26.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Куряча грудка 4 шт.
- Борошно 100 г.
- Оливкова олія 120 мл.
- Вершкове масло 2 ст. л.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 4 зубчики
- Вино 100 г.
- Помідори 500 г.
- Цукор 2 ст. л.
- Петрушка 1 пучок
- Пармезан 200 г.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Філе помити, обсушити, добре відбити м'ясо кухонним молотком. У тарілку насипати борошно. Додати сіль і перець. Добре обваляти м'ясо в борошні з двох сторін.
- На сковороді нагріти оливкову олію. Додати трохи вершкового масла. Викласти м'ясо на сковороду. Обсмажити м'ясо з двох сторін.
- На сковороду покласти дрібно нарізану цибулю і часник. Обсмажити їх до золотистого кольору. Через 3 хвилини влити на сковороду вино. Додати дрібно подрібнені помідори. Добре перемішати і додати цукор. Тушкувати соус 20 хвилин.
- Додати в соус дрібно нарізану зелень. Всипати трохи тертого сиру пармезан.
- Викласти в соус м'ясо і посипати його тертим сиром. Накрити сковороду кришкою і тушкувати м'ясо ще 2 хвилини.

Готова страва: Курячі грудки alla Parmigiana