- 26.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порції)
- Борошно 200 г.
- Шоколад молочний 100 г.
- Молоко 130 мл.
- Дріжджі 15 г.
- Олія 2 ст. л.
- Плавлений солодкий сир 150 г.
- Яблуко 200 г.
- Ананаси консервовані 200 г.
- Сіль щіпка
Процес приготування: ≈ 110 хвилин
- У теплому молоці (130 мл.) розвести дріжджі. Дати їм повністю розчинитися. Додати щіпку солі.
- Додати в молоко борошно (просіяне). З'єднати з рослинною олією (2 ст. л.). Замісити тісто.
- Тісто залишити на 60 хвилин. Дати йому підійти. Потім його слід розкачати. Змастити плавленим сиром. Перейти до іншої начинки.
- Яблука очистити (кислі). Видалити серцевину. Нарізати часточками. Шоколад натерти. Потім в посудині перемішати яблука з консервованими ананасами. Викласти на сир і посипати шоколадом.
- Духовку розігріти до 180ºС. Викласти піцу на змащене деко. Випікати 25 хвилин.

Готова страва: Піца з шоколадом