- 25.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Філе куряче 200 г.
- Бульон овочевий 2 л.
- Часник 4 шт.
- Цибуля біла 1 шт.
- Горіхи кедрові 30 г.
- Базилік 1 пучок
- Петрушка 1 пучок
- Олія оливкова 150 г.
- Оцет бальзамічний 1 ст. л.
- Макарони 200 г.
Процес приготування: ≈ 15 хвилин
- У невеликій каструлі з оливковою олією обсмажити нарізану півкільцями цибулю. Коли цибуля почне золотитися влити бальзамічний оцет, викласти куряче філе, нарізане шматочками.
- Обсмажити куряче філе до готовності, після залити овочевим бульйоном.
- Довести бульйон до кипіння, висипати макарони, варити постійно змішуюючи до готовності.
- У блендер висипати базилік, петрушку, часник, горіхи і 0,5 ст. оливкової олії. На невеликій швидкості збити, не доводячи до крему. Готовим соусом заправити суп при подачі.

Готова страва: Суп з макаронами і песто