• Тушковані баклажани по-сицилійськи

Інгредієнти (4 порції)

  • Баклажани 2 шт.
  • Орегано 1 ч. л.
  • Сіль морська за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Часник 2 шт.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Петрушка 1 пучок
  • Каперси 2 ст. л.
  • Оливки 50 г.
  • Оцет 3 ст. л.
  • Помідори 5 шт.
  • Мигдаль смажений 2 ст. л.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Нарізати баклажани великими шматками, очистити цибулю і подрібнити її. Обірвати листя петрушки, стебла подрібнити. У разі якщо каперси солоні, їх необхідно заздалегідь вимочити у воді від зайвої солі. Нарізати помідори.
  2. Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розігріти, викласти в сковороду баклажани, додати сіль і орегано, перемішати. Тушкувати протягом 5 хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи.
  3. Додати в сковороду цибулю, стебла петрушки і подрібнений часник, долити трохи оливкової олії. Висипати оливки і каперси, додати оцет. Після випаровування оцту викласти в сковороду помідори. Готувати протягом 15 хвилин на маленькому вогні.
  4. Заправити перцем, додати мигдаль, висипати листя петрушки. Перемішати всі інгредієнти в сковороді.

Готова страва: Тушковані баклажани по-сицилійськи

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі