- 24.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Баклажани 2 шт.
- Орегано 1 ч. л.
- Сіль морська за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Часник 2 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Петрушка 1 пучок
- Каперси 2 ст. л.
- Оливки 50 г.
- Оцет 3 ст. л.
- Помідори 5 шт.
- Мигдаль смажений 2 ст. л.
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Нарізати баклажани великими шматками, очистити цибулю і подрібнити її. Обірвати листя петрушки, стебла подрібнити. У разі якщо каперси солоні, їх необхідно заздалегідь вимочити у воді від зайвої солі. Нарізати помідори.
- Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розігріти, викласти в сковороду баклажани, додати сіль і орегано, перемішати. Тушкувати протягом 5 хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи.
- Додати в сковороду цибулю, стебла петрушки і подрібнений часник, долити трохи оливкової олії. Висипати оливки і каперси, додати оцет. Після випаровування оцту викласти в сковороду помідори. Готувати протягом 15 хвилин на маленькому вогні.
- Заправити перцем, додати мигдаль, висипати листя петрушки. Перемішати всі інгредієнти в сковороді.

Готова страва: Тушковані баклажани по-сицилійськи