• Запечена паста з цукіні і сиром

Інгредієнти (4 порції)

  • Паста 200 г.
  • Масло вершкове 40 г.
  • Цибуля зелена 4 стеблі
  • Цукіні 400 г.
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Вершки 125 мл.
  • Сир рікота 100 г.
  • Сир моцарела 100 г.
  • Сир пармезан 75 г.

Процес приготування: ≈ 70 хвилин

  1. Духовку розігріти до 180°C. Відварити пасту в трохи підсоленій воді до повної готовності, воду злити.
  2. Сковороду поставити на вогонь, покласти вершкове масло, розтопити, всипати нарізану зелену цибулю, смажити протягом 1 хвилини, додати натерті цукіні, готувати протягом 4 хвилин, до м'якості. Остудити.
  3. У мисці змішати яйця, вершки, рікоту, моцарелу і половину натертого пармезану, перемішати, додати в кінці пасту, повторно перемішати всі інгредієнти.
  4. Викласти масу із пасти в цукіні на сковороду. Перемішати, посолити і поперчити, додати спеції.
  5. Змастити форму для випікання маслом. Викласти масу зі сковороди, посипати тертим пармезаном. Випікати протягом 25-30 хвилин.

Готова страва: Запечена паста з цукіні і сиром

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі