- 24.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Паста 200 г.
- Масло вершкове 40 г.
- Цибуля зелена 4 стеблі
- Цукіні 400 г.
- Яйце куряче 4 шт.
- Вершки 125 мл.
- Сир рікота 100 г.
- Сир моцарела 100 г.
- Сир пармезан 75 г.
Процес приготування: ≈ 70 хвилин
- Духовку розігріти до 180°C. Відварити пасту в трохи підсоленій воді до повної готовності, воду злити.
- Сковороду поставити на вогонь, покласти вершкове масло, розтопити, всипати нарізану зелену цибулю, смажити протягом 1 хвилини, додати натерті цукіні, готувати протягом 4 хвилин, до м'якості. Остудити.
- У мисці змішати яйця, вершки, рікоту, моцарелу і половину натертого пармезану, перемішати, додати в кінці пасту, повторно перемішати всі інгредієнти.
- Викласти масу із пасти в цукіні на сковороду. Перемішати, посолити і поперчити, додати спеції.
- Змастити форму для випікання маслом. Викласти масу зі сковороди, посипати тертим пармезаном. Випікати протягом 25-30 хвилин.

Готова страва: Запечена паста з цукіні і сиром