- 24.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (7 порцій)
- Яловичий фарш 750 г.
- Сир пармезан 150 г.
- Яйця 1 шт.
- Сухарі панірувальні 100 г.
- Молоко 100 мл.
- Часник 2 ст. л.
- Орегано 1 ч. л.
- Сіль 1 ч. л.
- Чорний мелений перець 1 ч. л.
- Петрушка 2 ч. л.
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Сир натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти в одній великій мисці.
- Зліпити з отриманої суміші невеликі фрикадельки.
- Розігріти духовку до 180°С і розкласти фрикадельки на деко.
- Поставити деко в духовку і запікати 25 хвилин.

Готова страва: Фрикадельки по-італійськи