- 22.05.2015 |
- admin |
- 3
Інгредієнти Для: 1 порції
- Цукор 1 стакан
- Білок яєчний 4 штуки
- Сіль чайна ложка
- Фундук 2 стакани
- Ванільний екстракт 1 чайна ложка
Інструкція Приготування ≈ 120 хвилин
- Розігрійте духовку до 160 градусів. Застеліть 2 дека папером для випічки.
- У комбайні подрібніть горіхи з цукром до стану борошна. Перекладіть у велику миску.
- В іншій мисці міксером збийте білки з сіллю в міцну піну. Акуратно введіть у горіхову масу. Потім додайте ваніль.
- Викладіть печиво на деко невеликими купками на відстані 5 см один від одного.
- Випікайте 25-30 хвилин до золотистого кольору. Охолодіть 5 хвилин і акуратно перекладіть на решітку.
