- 23.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Баклажан 1 шт.
- Оливкова олія 100 мл.
- Цибуля 1 шт.
- Стебло селери 3 шт.
- Помідори 800 г.
- Каперси 1 ст. л.
- Кедрові горіхи 1 ст. л.
- Цукор 1,5 ст. л.
- Білий винний оцет 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Баклажан промити, нарізати кубиками, посолити і залишити на 20 хвилин.
- Подрібнити цибулю, селеру і помідори. Готувати суміш до м'якості селери (хвилин 15), додати каперси, кедрові горіхи. Все перемішати.
- У розігрітій сковороді на оливковій олії обсмажити кубики баклажана приблизно 10 хвилин.
- Окремо змішати винний оцет, цукор, сіль і перець. Підігріти на невеликому вогні.
- Отриманий соус змішати з усіма овочами, приготованими раніше, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні до м'якості всіх овочів.
- Залишити капонату остигати, потім поставити в холодильник. Подавати страву холодною.

Готова страва: Капоната