- 23.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (8 порцій)
- Курячий бульйон 1,5 л.
- Куряче філе 220 г.
- Яйця 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Соняшникова олія 5 ст. л.
- Білі гриби 3 шт.
- Борошно 1 ст. л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Чорний перець мелений за смаком
- Кінза за смаком
- Петрушка за смаком
- Cіль за смаком
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Вимити моркву, очистити і нарізати тонкими кружечками.
- Цибулю очистити і дрібно нарізати. Гриби вимити і також дрібно нарізати.
- Розігріти сковороду, налити в неї 3 ст. л. олії й обсмажити цибулю, поки вона не стане м'якою.
- Далі додати за смаком чорний мелений перець і моркву. Через хвилин 5 додати гриби і ложку борошна. Добре перемішати. Готувати так хвилини 2-3 і зняти з вогню.
- Курячий бульйон довести до кипіння і викласти в нього зажарку з сковороди.
- В окремій мисці збити виделкою яйця і додати до них дрібно нарізані кінзу та петрушку. Далі цю суміш обсмажити з двох сторін на сковороді на олії. Отриманий омлет порізати на неширокі смужки (для локшини).
- М'ясо відварити, остудити і нарізати невеликими шматочками.
- Потім додати в бульйон м'ясо, яєчну локшину і лавровий лист. Посолити, за смаком, добре перемішати і варити так ще близько 15 хвилин.

Готова страва: Італійський суп із курки