- 21.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Петрушка по 4 гілочки
- Кінза по 4 гілочки
- Кріп по 4 гілочки
- Зелена цибуля по 4 гілочки
- Коріандр 1 ч. л.
- Базилік 2 гілочки
- Цукор щіпка
- Часник 3 зубчики
- Сіль за смаком
- Томатний сік 1000 мл.
- Гострий перчик за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Посолити томатний сік і перемішати. Через деякий час спробуватина на сіль, адже в холодному, густому соку вона буде розчинятися повільно.
- Дуже дрібно нарізати зелень. Зубчики часнику розчавити лезом ножа і подрібнити.
- Додати в сік зелень, часник і суміш спецій. Приправити масу червоним гострим перцем, пам'ятаючи про те, що з часом перець все більше буде проявляти свою пекучість і соус буде ставати все гострішим.
- Додати цукор, перемішати і дати суміші постояти 15-20 хв.
- Подавати соус порційно, в піалах.

Готова страва: Томатний соус