• Томатний соус

Інгредієнти (6 порцій)

  • Петрушка по 4 гілочки
  • Кінза по 4 гілочки
  • Кріп по 4 гілочки
  • Зелена цибуля по 4 гілочки
  • Коріандр 1 ч. л.
  • Базилік 2 гілочки
  • Цукор щіпка
  • Часник 3 зубчики
  • Сіль за смаком
  • Томатний сік 1000 мл.
  • Гострий перчик за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Посолити томатний сік і перемішати. Через деякий час спробуватина на сіль, адже в холодному, густому соку вона буде розчинятися повільно.
  2. Дуже дрібно нарізати зелень. Зубчики часнику розчавити лезом ножа і подрібнити.
  3. Додати в сік зелень, часник і суміш спецій. Приправити масу червоним гострим перцем, пам'ятаючи про те, що з часом перець все більше буде проявляти свою пекучість і соус буде ставати все гострішим.
  4. Додати цукор, перемішати і дати суміші постояти 15-20 хв.
  5. Подавати соус порційно, в піалах.

Готова страва: Томатний соус

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі