- 21.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Кольорова капуста 300 г
- Вершки 100 мл
- Вершкове масло 20 г
- Броколі 300 г
- Пармезан 100 г
- Лосось 500 г
- Суміш італійських трав 5 г
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
- Яйце 3 шт.
Процес приготування: ≈ 45 хвилин
- Розігріти духовку до 200°С. Форму для запікання з високими бортиками змастити вершковим маслом.
- У великій каструлі закип'ятити воду, посолити і відварити броколі і цвітну капусту протягом 2-3 хвилин до напівготовності. Потім відкинути овочі на друшляк. Філе сьомги нарізати шматочками завтовшки 1,5-2 см.
- Приготувати соус: у глибокій мисці з'єднати яйця, вершки, пармезан. Добре збити суміш вінчком чи виделкою. Посолити, поперчити і додати трави, перемішати.
- Викласти відварену капусту і нарізану рибу в підготовлену форму. Залити овочі соусом. Випікати в духовці протягом 20 хвилин; верх повинен зарум'яниться. Подавати запіканку гарячою.

Готова страва: Рибно-овочева запіканка