- 20.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Персики 3 шт.
- Цукор 50 г
- Вино біле сухе 50 мл
- Жовтки 4 шт.
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Персики розрізати навпіл, вийняти кісточку. Розрізати кожну половинку на 6-8 часточок. Покласти часточки на тарілку, присипати 1 ст. л. цукру й збризнути 2 ст. л. вина. Залишити на 30 хв.
- Решту вина влити в миску, додати жовтки і цукор. Поставити миску на водяну баню і збивати вінчиком, поки сабайон не загусне, близько 10 хв.
- Персики разом з соком, що виділився розкласти по келихах. Зверху викласти соус сабайон.

Готова страва: Персиковий сабайон