- 18.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Борошно пшеничне 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Розпушувач за смаком
- Розмарин свіжий 0,5 шт.
- Сир пармезан 1 ч. л.
- Яйце куряче 0,5 шт.
- Масло вершкове за смаком
Процес приготування: ≈ 120 хвилин
- У мисці змішати борошно, сіль, розпушувач, тертий пармезан. Накришити в миску, також, розмарин.
- Розтопити вершкове масло, додати в нього яйця, перемішати. Влити яєчну суміш до борошняної, збити блендером до однорідної маси.
- Із тіста скачати ковбаску. Деко застелити харчовим папером, викласти рулет із тіста. Трохи придавити тісто.
- Випікати протягом 30 хвилин, в розігрітій до 175°C духовці. Витягнути з духовки, дати повністю охолонути, нарізати на шматочки, знову поставити деко в духовку, зменшити температуру духовки до 120°C, випікати протягом 30 хвилин.

Готова страва: Біскотті з розмарином і пармезаном