• Біскотті з розмарином і пармезаном

Інгредієнти (2 порції)

  • Борошно пшеничне 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Розпушувач за смаком
  • Розмарин свіжий 0,5 шт.
  • Сир пармезан 1 ч. л.
  • Яйце куряче 0,5 шт.
  • Масло вершкове за смаком

Процес приготування: ≈ 120 хвилин

  1. У мисці змішати борошно, сіль, розпушувач, тертий пармезан. Накришити в миску, також, розмарин.
  2. Розтопити вершкове масло, додати в нього яйця, перемішати. Влити яєчну суміш до борошняної, збити блендером до однорідної маси.
  3. Із тіста скачати ковбаску. Деко застелити харчовим папером, викласти рулет із тіста. Трохи придавити тісто.
  4. Випікати протягом 30 хвилин, в розігрітій до 175°C духовці. Витягнути з духовки, дати повністю охолонути, нарізати на шматочки, знову поставити деко в духовку, зменшити температуру духовки до 120°C, випікати протягом 30 хвилин.

Готова страва: Біскотті з розмарином і пармезаном

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі