- 18.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Базилік за смаком
- Кальмари 400 м
- Оливкова олія 20 мл.
- Петрушка за смаком
- Сіль за смаком
- Вино біле сухе 50 мл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Помідори черрі 400 м
- Часник 3 зубчики
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- Помідори порізати на четвертинки.
- Цибулю і часник почистити, і обсмажити в невеликій кількості олії, на слабкому вогні хвилин 5-10.
- До цибулі та часнику додати помідори і протушкувати протягом 5 хвилин.
- Додати кальмари і трохи білого вина. Посолити, поперчити за смаком. Тушкувати хвилин 15, не закриваючи кришкою сковороду.
- Додати зелень і тушкувати ще хвилин 5 поки соус не загусне. Подавати блюдо гарячим.

Готова страва: Каламарата