- 18.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Червоний болгарський перець 2 шт.
- Жовтий болгарський перець 2 шт.
- Помідори 3 шт.
- Часник 2 зубчика
- Паста 400 г.
- Сир 150 г.
- Оливкова олія за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- Розігріти духовку і поставити перець запікатися при температурі 150°C. Час від часу перевертати. Перець повинен з усіх боків рівномірно покритися підпалинами.
- Помідори почистити, розрізати на 4 частини і видалити насіння і зайву рідину. У сковороді розігріти олію і помістити в неї дрібно нарізаний часник на 1 хвилину, тримати на маленькому вогні. Додати помідори, перемішати і тушкувати на маленькому вогні приблизно 15 хвилин.
- Перець нарізати довгими смужками.
- Пасту зварити.
- Додати перець до помідорів і перемішати. Змішати з пастою. Посолити і поперчити.
- На гарячу пасту додати порізаний кубиками сир.

Готова страва: Паста з запеченим солодким перцем і помідорами