• Салат з печериць і моцарелою

Інгредієнти (4 порцій)

  • Печериці консервовані 300 г.
  • Помідори чері 200 г.
  • Сир моцарела 140 г.
  • Олія оливкова 10 мл.
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців за смаком

Процес приготування: ≈ 45 хвилин

  1. З печериць злити рідину. Духовку розігріти до 180 градусів. Помідори помити, розрізати на половинки і покласти в духовку на 35-40 хвилин.
  2. Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, спеції і перемішати салат.

Готова страва: Салат з печериць і моцарелою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі