- 14.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Тісто дріжджове 1 кг.
- Яйце куряче 1 шт.
- Молоко 1 ст. л.
- Сир пармезан 100 г.
- Сосиски 8 шт.
Процес приготування: ≈ 90 хвилин
- Тісто розділити на шматочки вагою в 70 г. Кожен шматочок розкачати в пласт, викласти на тісто сосиску, загорнути сосиску в тісто, як вареник, защіпнув краї.
- Розрізати кожен на вісім частин поперек сосиски, розрізаючи не до кінця. Розгорнути спочатку крайній шматочок вліво, другий розгорнути вправо і т.д. до кінця. Проробити так із усіма сосисками в тісті.
- Розігріти духовку до 220ºС. Деко застелити харчовим папером. Булочки залишити в теплому місці на 15 хвилин, після змастити сумішшю збитого яйця і молока. Зверху посипати булочки тертим сиром. Випікати в духовці протягом 20 хвилин.

Готова страва: Булочки з сосисками і пармезаном