• Сібас, запечений у фользі

Інгредієнти (2 порції)

  • Сібас 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Фольга 1 шт.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Почистити рибу, вимити, висушити паперовими серветками.
  2. Зробити по 2-3 поздовжніх надрізи з кожного боку тушки.
  3. Рибу посолити. Змастити олією. В отримані надрізи покласти половинки часточок лимона.
  4. Духовку розігріти до 210°C.
  5. Обернути сібас в подвійний шар фольги і дуже добре загорнути краї, обмеживши доступ повітря.
  6. Покласти в духовку на 20 хвилин. В момент закладки температуру зменшити до 180°C.

Готова страва: Сібас, запечений у фользі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі