- 14.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Сібас 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Олія оливкова 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Фольга 1 шт.
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Почистити рибу, вимити, висушити паперовими серветками.
- Зробити по 2-3 поздовжніх надрізи з кожного боку тушки.
- Рибу посолити. Змастити олією. В отримані надрізи покласти половинки часточок лимона.
- Духовку розігріти до 210°C.
- Обернути сібас в подвійний шар фольги і дуже добре загорнути краї, обмеживши доступ повітря.
- Покласти в духовку на 20 хвилин. В момент закладки температуру зменшити до 180°C.

Готова страва: Сібас, запечений у фользі