- 09.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Сушена журавлина 200 г.
- Борошно 500 г.
- Цукор 200 г.
- Вершкове масло 100 г.
- Сметана 150 г.
- Молоко 100 мл.
- Яйця 2 шт.
- Розпушувач 2 ч. л.
- Соняшникова олія за смаком
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Закип'ятити склянку води і залити цим окропом сушену журавлину. Настояти близько 15 хвилин.
- Додати борошно, цукор і розпушувач і добре перемішати.
- До всього цього додати решту продуктів - молоко, сметану, розтоплене масло, яйця і перемішати виделкою до однорідної маси.
- Форми для випікання мафінів змастити олією і викласти отримане тісто у форми.
- Форму поставити в духовку, розігріту до 200°С, і випікати близько 25-30 хвилин.

Готова страва: Сметанні мафіни